Civil szemmel

Norvégminta

Mindennapi verésemet ne add meg nekem ma!

2015. május 29. - Norvegminta

A családon és párkapcsolaton belüli erőszak sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk, az érintettek ugyanis sokszor tehetetlenek, és akár saját maguk számára is megmagyarázzák, miért nem kell beszélni róla, miért az ő felelősségük, hogy erőszak áldozatai, és miért érdemes hinni abban, hogy ma talán nem kapnak verést.

A Belvárosi Tanoda és a Megálló Csoport fiatalokkal járta körül ezt sokszor tabuként kezelt témát. Videóikból megismerhetünk számos „érvet”, ami benntartja az áldozatokat a bántalmazói kapcsolatban, illetve megtudhatjuk, hogy milyen könnyen és észrevétlenül kerülhet kiszolgáltatott helyzetbe bármelyikünk lánya akár már az iskolapadban is.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://norvegminta.blog.hu/api/trackback/id/tr967500368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foxtrotty 2015.05.30. 08:44:12

Jaj de uncsis a téma, de mit tegyünk ha ezért fizet a norvég alap, nem igaz?

♔batyu♔ 2015.05.30. 10:17:17

Talán Demszkyt, Weklert kellene ebben az ügyben meginterjúvolni. Ja, hogy őket is a norvég alap támogatja, gondolom, tanácsadóként.

♔batyu♔ 2015.05.30. 10:22:19

@Foxtrotty: Ki kellene rugdosni végre a norvégokat a magyar belpolitikából. Megpróbálják befolyásolni a magyar parlamenti választásokat azzal, hogy társadalmilag már abszolut halott szélsőliberálisokat tartanak a felszínen a pénzükkel, aztán még ők kérik ki maguknak.

Ha ezek pénz helyett egyéb módon kapnának segélyeket ráadásul olyasmiket amelyeket nem lehetne eladni, a sok karitatív úgy fröccsenne szét, mintha bombát dobtak volna a közepükben.
A volt SZDSZ-es vezetői mag pedig kereshetne magának új lehetőségeket pld. a holokauszt üzletben:)))

Foxtrotty 2015.05.30. 13:43:07

@♔batyu♔:
Nekünk meg támogatni kéne az ottani Breivik Baráti Kört,, és akkor kvittek vagyunk

Foxtrotty 2015.05.30. 13:43:39

@♔batyu♔:
Demszky új lehetőséget kapott Ukrajnban hogy bizonyítson. Csődbe is jutott a liberális demokrácia mintaállama. Még kiveszik a maradék zsetont, aztán elhúznak egy különgéppel

Csak nehogy ide jöjjenek, akkor már inkább a néger bevándorló!
süti beállítások módosítása